Babette heeft in de korte tijd die ik met haar heb samengewerkt een zeer goede indruk achter gelaten. Ik heb niet vaak met een interimmer gewerkt, die zich de opdracht zo snel eigen heeft gemaakt. Ze is kundig, kritisch, weet hoe ze van een vage vraag een concrete opdracht moet maken. Is niet bang feedback te geven aan de organisatie en haar opdrachtgevers. Ze heeft snel haar weg weten te vinden in een complexe organisatie en draagvlak weten te creëren bij de opdrachtgevers en de benodigde resources. Als je werkt met Babette, kom je tot kwalitatief goede oplossingen, krijg je een kritisch maar zeer efficiënt werkende collega erbij en dat allemaal met een glimlach!
Mirjam Paardekooper
Manager Client Services - Yourzine
Babette is in de eerste plaats een fijn mens om mee samen te werken. Voeg daar haar professionele houding en inhoudelijke kennis aan toe en je komt al dichter bij de ideale projectmanager. Babette durft haar impulsen te volgen: als het niet goed voor haar voelt of als de uitleg niet afdoende is komt ze er op terug. Tot slot, niet onbelangrijk, is haar gevoel voor humor. Heerlijk, dat relativeert!
Annemieke Calatz
Voormalig leidinggevende - Autotaalglas Nederland
Babette is een soort garantiebewijs dat de zaken goed geregeld zijn. Enthousiast, praktisch en krijgt zo alles voor elkaar. Tel daar een kritische visie en duidelijke communicatie bij op, en je hebt een gouden (interim) collega. Ik ken Babette vooral als sparringpartner: we werken beide als zelfstandige en versterken elkaar. Met haar open houding en commercieel inzicht bewijst ze telkens mee te kunnen denken over allerhande projecten, ook buiten haar eigen werkveld. Zo zijn we als combinatie al meerdere keren succesvol gebleken.
Eva Brands
Eigenaar - Studio Brands
Dit is geen mooi-weer-verhaal, maar een welgemeende aanbeveling van een authentiek mens: zoek je een betrouwbare, enthousiaste en eerlijke professional, dan ben je bij Babette aan het juiste adres. Vanuit de ANWB heb ik ruim twee jaar met Babette samengewerkt in een prettig en open partnership. Van idee naar uitvoering en veel daar tussen. Met de juiste kritische vragen, aanvullingen en ook veel humor. Daarnaast is Babette een dame met oprechte interesse, recht-voor-haar-raap op een goede manier en voorkomend. Babette heeft het nodig actief te zijn en echt iets op te leveren. Dat maakt haar waardevol.
Mijke van den Broeke
Marketeer Ledenvoordeel en Partnerships - ANWB
Ik heb ruim 4 jaar met Babette samengewerkt. Met haar heb ik de nieuw ontwikkelde positionering voor het merk Autotaalglas verder ontwikkeld en geïmplementeerd. Babette is procesmatig sterk, kent alle ins en outs tot in detail. Ze weet heldere en functionele vragen te stellen die meestal leiden tot verbetering. Ze is up-to-date en goed voorbereid. Ze weet als geen ander diverse disciplines met elkaar te verbinden en deze op een productieve wijze met elkaar te laten samenwerken. Een onmisbare spil in een dynamische omgeving. Daarnaast is ze prettig in de omgang, heeft een positieve persoonlijkheid met een zakelijke inslag. Open, eerlijk en altijd in voor een grap.
Huub van Osch
Creative Director - Blahblahism Amsterdam