Aangenaam, ik ben Babette

Mensen met wie ik werkte beschrijven me als: verantwoordelijk, spontaan, efficiënt en doelgericht. Daarnaast ben ik professioneel levensgenieter met een Brabantse Bourgondische stijl.  

Waar ik sterk in ben: Samenwerken, mensen ontmoeten, verbinden en inschakelen om doelen te bereiken. Ik grijp altijd de kans om een beweging in gang te zetten. Ik stem af op wat mijn klant of collega vraagt.

Waarom ik als ondernemer ben begonnen? Ik wilde méér! Voor meer bedrijven van toegevoegde waarde zijn, meer vrijheid en zelfstandigheid, én nog meer energie krijgen van nieuwe uitdagingen, ontmoetingen en resultaten. 

Mijn doel is om voortgang en inzicht te brengen en je merk voor je te laten werken. Graag stippel ik de route uit naar jouw doel en verzorg ook de realisatie. Zo kun jij je richten op andere zaken.

Werkwijze

Marketing & Communicatie zijn brede begrippen, ze zijn niet in één dienst zijn te vatten. Elk bedrijf, mens of strategie is anders. Mijn toegevoegde waarde daarmee ook. Om te bepalen hoe ik van toegevoegde waarde kan zijn maak ik graag (vrijblijvend) kennis. 

Mijn kracht zit in het kiezen van een werkwijze die bij jouw bedrijf past. Eenmaal aan de slag houd ik graag het tempo erin, breng specialismen samen en stuur op de gestelde doelen. 

Met mijn enthousiasme en doelgerichtheid, neem ik anderen hierin mee. 

Expertise en ervaring

Ervaren marketeer werd ik door mijn rollen in diverse bedrijven. Ik leerde wat de kracht is van Marketing en Communicatie. Een greep uit eerdere projecten: 

(Re)branding: implementeren van een vernieuwd A-merk.
Totstandkoming van het merkverhaal, stakeholdermanagement en coördinatie van de uitrol.

Strategie: Formuleren marketingstrategie (online en offline) 
Samenbrengen van doelen, budgetten, activiteiten en resultaten

Activiteiten & middelen: Begeleiden van diverse (sub)projecten van A-Z

  • Landelijke merkcampagnes (on- en offline)
  • Klanttevredenheid
  • Website
  • Communicatieplatform